Antena 3 CNN Actualitate Mesajul Amaliei Năstase către guvernanţi: "Shimbaţi legea cu liberalizarea preţului la energie şi găsiţi altceva de furat, că nu merge deloc aşa!"

Mesajul Amaliei Năstase către guvernanţi: "Shimbaţi legea cu liberalizarea preţului la energie şi găsiţi altceva de furat, că nu merge deloc aşa!"

”Nu înțeleg de ce o ţară care își produce 90% din energie trebuie să fie lovită cum va fi România cu prețul crescut al energiei. Doar ca să facă niște băieți deștepți sute de milioane de euro?", a scris Amalia Năstase, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Amaliei Năstase către guvernanţi: "Shimbaţi legea cu liberalizarea preţului la energie şi găsiţi altceva de furat, că nu merge deloc aşa!"
Sursa foto: Amalia Năstase/Facebook - Mediafax Foto / Alexandru Dobre/Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Sep 2022   •   22:02

În contextul creşterilor uriaşe ale prețurilor la energie, pe care le consideră aberante într-o țară care își produce 90% din energia necesară, Amalia Năstase le-a adresat guvernaților un mesaj.

Recent, Virgil Popescu a anunţat că se gândeşte la o modalitate de a-i bonifica pe cei care doresc să economisească energie.

Mai mult, ministrul Energiei le recomandă românilor să schimbe becurile pentru a reduce consumul şi să opteze pentru electrocasnice eficiente, "care au clasă de energie A+, A++. "Să fie cu „A” în față", a precizat Virgil Popescu.

"De ce trebuie sa taiem becuri, etc, prin casa? Ce legatura au trei becuri amarate cu impactul major asupra companiilor din economie care consuma f mult curent si care vor intoarce aceste preturi in costurile alimentelor, serviciilor pe care tot noi le vom plati.

Vorbeste toata lumea politica cu o relaxare extraordinara despre solutia economisirii. Cine sa economiseasca? Fabricile de paine? De carne? De lapte? 

De exemplu despre oamenii bolnavi care depind de aparate medicale, zicea ministrul Energiei ca “e foarte simplu, sunt in evidenta la medicul de familie si anunta”. PE CINE ANUNTA???? 

Va rugam mult sa schimbati legea cu liberalizarea pretului la energie si gasiti altceva de furat ca nu merge deloc asa. Nu puteti sa o mai scaldati asa ca nu va trece de oameni. Pur si simplu nu au bani sa va mai sustina combinatiile. Va pup

PS: Nu exista nici o sustinere pt Imm uri. Imm urile care anunta companiile de energie ca vor curent plafonat pur si simplu nu vor mai avea contract la pret plafonat.

Asta se intampla de fapt. Le se reziliaza contractul daca vor pret plafonat pentru ca statul roman nu plateste aceasta plafonare decat dupa niste ani de zile si companiile nu-si  mai permit sa sustina aceste fonduri”, a scris Amalia Năstase pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Amalia Nastase mesaj energie
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close