Antena 3 CNN Actualitate Ambasada SUA, despre întâlnirea cu Diaconescu: Au loc constant întâlniri "pentru a înţelege evenimentele politice şi economice"

Ambasada SUA, despre întâlnirea cu Diaconescu: Au loc constant întâlniri "pentru a înţelege evenimentele politice şi economice"

Ambasada SUA, despre întâlnirea cu Diaconescu: Au loc constant întâlniri "pentru a înţelege evenimentele politice şi economice"
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Sep 2012   •   17:44

Ambasada SUA la Bucureşti precizează, cu privire la întâlnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfăşurată la sediul misiunii, că diplomaţii americani au astfel de întâlniri constant "pentru a înţelege evenimentele politice şi economice" din România, informează Mediafax.
   
"Reprezentanţii Ambasadei au constant întâlniri pentru a înţelege evenimentele politice şi economice", afirmă Ambasada, în precizarea cu privire la contextul întâlnirii cu Dan Diaconescu.
   
Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute în sediul Ambasadei SUA, la ieşire el refuzând să stea de vorbă cu jurnaliştii.
   
Patronul OTV a urcat în limuzină imediat după ce a ieşit din sediul ambasadei SUA şi a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor despre întâlnirea pe care a avut-o. El doar a făcut un gest cu mâna că totul e "Ok".
   
Dan Diaconescu a revenit în ţară miercuri la 13.00, cu o cursă aeriană Viena-Bucureşti, şi a declarat presei că a fost în Germania, Franţa, Spania, Monaco şi Austria. El nu a dat detalii despre scopul deplasării sau data semnării contractului pentru preluarea Oltchim şi a spus că va pleca din nou în străinătate miercuri, urmând să revină vineri.
   
De la aeroport, Diaconescu a plecat direct la sediul Ambasadei SUA.



×
Subiecte în articol: Ambasada SUA privatizarea Oltchim
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close