Antena 3 CNN Actualitate Ambasada SUA salută ordonanța interceptărilor

Ambasada SUA salută ordonanța interceptărilor

Ambasada SUA salută ordonanța interceptărilor
Sursa foto: foto: ambasada SUA
15 Mar 2016   •   19:44

Ambasada SUA salută eforturile Guvernului de a alinia legea la recenta decizie a Curţii Constituţionale privind folosirea probelor obţinute prin supraveghere tehnică şi de a menţine capacitatea instituţiilor statului de drept de a-şi continua importanta activitate, se arată într-un comunicat.

”Parteneriatul Strategic SUA- România a condus la o cooperare din ce în ce mai strânsă și mai importantă între instituțiile de aplicare a legii în sprijinul luptei împotriva criminalității organizate internaționale, corupției, criminalității cibernetice și terorismului. Ambasada Statelor Unite salută eforturile Guvernului României de a alinia legea la recenta hotărâre a Curții Constituționale privind folosirea probelor obținute prin supraveghere tehnică și de a menține capacitatea instituțiilor statului de drept de a-și continua importanta activitate”, se precizează în declarația de presă.

Informația a a fost comentată în ediția de marți seară a emisiunii ''La ordinea zilei'', de Dana Grecu și invitații săi.

Deputatul PNL Diana Tușa a afirmat că este normal ca fiecare ambasadă să aibă o reacție. Ea a fost imediat ironizată de senatorul PSD Șerban Nicolae. "Ambasada Poloniei a spus ceva?''


 

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close