Antena 3 CNN Actualitate Ambasada Ucrainei la București lansează un îndemn pentru boicotarea firmelor rusești

Ambasada Ucrainei la București lansează un îndemn pentru boicotarea firmelor rusești

Ambasada Ucrainei la București a lansat un îndemn pentru boicotarea firmelor rusești: "Fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piață, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus".

 Ambasada Ucrainei la București lansează un îndemn pentru boicotarea firmelor rusești
Sursa foto: Embassy of Ukraine in Romania/Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2022   •   23:43

"Salutăm și apelăm pentru sprijinul inițiativei cetățenilor https://stoprusia.ro/ care nu sunt indiferenți la războiul terorist al rusiei împotriva Ucrainei", potrivit unei postări pe Facebook a Ambasadei Ucrainei la București.

Potrivit sursei citate, "în acest război al Federației Ruse împotriva Ucrainei, în care forțele ruse ucid copii și vioalează femei, sunt importante toate instrumentele legale pe care le putem folosi pentru a opri masacrul Kremlinului în centrul Europei".

"Fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piață, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus față de orice nevoi de bază ale propriilor cetățeni", se arată în finalul postării.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ambasada Ucrainei îndemn firme ruseşti
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close