Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul Olandei, la masă cu infractori celebri - VIDEO

Ambasadorul Olandei, la masă cu infractori celebri - VIDEO

Ambasadorul Olandei, la masă cu infractori celebri - VIDEO
03 Ian 2018   •   09:38

Hotelul Teleferic a găzduit în acest sezon multe vip-uri locale dar nu numai. Pe lângă diferiţi oameni de afaceri clienţi ai casei, vedete, politicieni, funcţionari publici. Un grup care a atras atenţia civililor din superbul hotel încă de pe data de 30 decembrie a fost acela al Excelenţei Sale Stella Ronner Grubacic, Ambasador al Olandei.

Grupul de prieteni “olandezi” şi-a petrecut seara de 30 decembrie în barul de la Teleferic unde au băut vin alb iar domnii bere. Rece ca gheaţa. S-au simţit tare bine, au râs, au glumit, ca orice oameni în concediu. Grupul era format din celebrul poliţist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de cocaină cu “Pablo Escobar al României” (Dan Chioru’), venit cu soţia, celebrul asfaltator Nelu Iordache, condamnat recent la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, venit cu soţia, scrie cancan.ro.

Stella Ronner Grubacic este unul dintre cei șapte ambasadori care au criticat modificările legislative din domeniul justiției.

×
Subiecte în articol: ambasador Olanda Nelu Iordache
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină
x close