x close

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru români de Ziua Naţională: Sper că avantajele pe care le-aţi dobândit să fie continuate

de D.G.    |    01 Dec 2019   •   13:28
Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru români de Ziua Naţională: Sper că avantajele pe care le-aţi dobândit să fie continuate  817

ZIUA NAȚIONALĂ. Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminică, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că ţara noastră nu mai este la fel "în nicio măsură" comparativ cu România socialistă şi a exprimat speranţa că avantajele şi progresul obţinut să fie continue şi în viitor.

"Mă bucur să am această ocazie să vă felicit pentru sărbătoarea Zilei Naţionale a României. Decembrie este o perioadă în care celebrăm şi alte aniversări. A 30-a aniversare a libertăţii române care a fost câştigată cu mult sânge şi cu multe eforturi în 1989. Pentru mine, decembrie în România este şi o celebrare pentru că eu am sosit pentru prima oară în decembrie 1983 şi mă gândesc la cum s-a schimbat România în această perioadă.

ZIUA ROMÂNIEI. Pentru că ţara în care locuiesc acum nu este la fel în nicio măsură comparativ cu România socialistă. Mă bucur foarte mult să văd cum s-a schimbat această ţară, pentru majoritatea populaţiei doar în bine. Şi sper că avantajele pe care le-aţi dobândit şi progresul pe care l-aţi făcut să fie continuate şi în viitor. Românilor, la mulţi ani de 1 Decembrie", a afirmat Noble, într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

ziua nationala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati