Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, reacție pe Facebook la incidentul din Norwich

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, reacție pe Facebook la incidentul din Norwich

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, reacție pe Facebook la incidentul din Norwich
Sursa foto: Foto: Dan Mihalache/Facebook
10 Iul 2016   •   20:02

Solidaritatea comunității din Norwich arată că societatea britanică are anticorpii necesari împotriva extremismului şi xenofobiei, a scris pe pagina sa de Facebook ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache.

''Sper că acest incident va rămâne o excepţie nefericită. Săptămâna viitoare voi discuta cu Ministrul imigraţiei din Marea Britanie, domnul James Brokenshire, cu primarul Londrei, domnul Sadiq Khan, despre cum putem lucra împreună pentru a preveni asemenea derapaje periculoase. Avem o cooperare foarte bună cu autorităţile britanice, ceea ce mă îndreptăţeşte să sper că acest moment va fi depăşit. A fost impresionantă solidaritatea comunităţii din Norwich, care s-a mobilizat şi a strâns o sumă considerabilă de bani pentru cei care au avut de suferit în urma acestui atac. Această solidaritate arată că societatea britanică are anticorpii necesari împotriva extremismului şi xenofobiei'' a scris Mihalache, potrivit Agerpres.

Reacţia ambasadorului vine după ce un magazin aparţinând unor cetăţeni români a fost incendiat în noaptea de vineri în localitatea Norwich din Marea Britanie. Comunitatea din Norwich s-a solidarizat şi a strâns peste 20.000 de lire sterline pentru patronii magazinului incendiat.

×
Subiecte în articol: Dan Mihalache
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close