Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul SUA la București, după întâlnirea cu muftiul Cultului musulman în România: ”Suntem cu toții copiii lui Dumnezeu”

Ambasadorul SUA la București, după întâlnirea cu muftiul Cultului musulman în România: ”Suntem cu toții copiii lui Dumnezeu”

Ambasadorul SUA la București, după întâlnirea cu muftiul Cultului musulman în România: ”Suntem cu toții copiii lui Dumnezeu”
Sursa foto: Fotp Twitter/ Ambassador Adrian Zuckerman @USAmbRO
08 Ian 2020   •   10:41

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a transmis, miercuri, la finalul unei întâlniri cu muftiul Muurat Iusuf și cu liderii comunității turcilor și tătarilor musulmani din România, că ”suntem cu toții copiii lui Dumnezeu”, motiv pentru care nu trebuie să lăsăm ”alte forțe să despartă comunitatea sau să o incite la ură”.

”Onorat să mă întâlnesc cu Muftiul Muurat Iusuf și cu liderii comunității turcilor și tătarilor musulmani din România. Nu trebuie să lăsăm alte forțe să despartă comunitatea sau să o incite la ură. Suntem cu toții copiii lui Dumnezeu”, a transmis ambasadorul, pe Twitter.

La sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut, a avut loc un incidentul diplomatic la Constanța, adjunctul ambasadorului SUA la București, Abigail Rupp, fiind dată jos de pe scena de către consulul Turciei la Constanța, în momentul în care se pregătea să rostească un discurs despre libertatea religioasă, în cadrul simpozionului "Săptămâna Nașterii Profetului Muhammed”.

Ulterior, muftiul comunității musulmane din România și-a cerut iertare pentru acest incident.

 

 

×
Subiecte în articol: Adrian Zuckerman
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close