Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul Turciei la București: ”Într-o societate democratică europeană nu trebuie să existe o lovitură militară. E scandalos!”

Ambasadorul Turciei la București: ”Într-o societate democratică europeană nu trebuie să existe o lovitură militară. E scandalos!”

Ambasadorul Turciei la București: ”Într-o societate democratică europeană nu trebuie să existe o lovitură militară. E scandalos!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Iul 2016   •   02:35

Ambasadorul Turciei la București a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că situația începe să reintre sub control, precizând că atât partidul de guvernământ cât și opoziția condamnă această tentativă de lovitură de stat.

”Într-o societate democratică europeană nu trebuie să existe o lovitură militară. Fiul meu, care are 14 ani, m-a întrebat ce înseamnă această lovitură de stat și de ce fac asta. E scandalos!”, a spus Ambasadorul Osman Koray Ertas, la Antena 3.

Ambasadorul Turciei la București a afirmat că cei care au cereri legitime se pot adresa instituțiilor statului și își pot exprima opțiunea la vot, nu prin lovituri militare.

Ambasadorul a confirmat la Antena 3 că mai mulți ofițeri de rang înalt au fost arestați de poliție.

”Democrația turcă va învinge”, a spus ambasadorul.

×
Subiecte în articol: lovitura de stat in turcia
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close