Antena 3 CNN Actualitate Ambulanţă blocată în faţa Spitalului Judeţean din Vaslui, după ce au fost furate cheile din contact

Ambulanţă blocată în faţa Spitalului Judeţean din Vaslui, după ce au fost furate cheile din contact

Ambulanţă blocată în faţa Spitalului Judeţean din Vaslui, după ce au fost furate cheile din contact
Sursa foto: ambulanta
09 Feb 2010   •   11:39

Incident bizar în judeţul Vaslui. Şoferul unei ambulanţe fost nevoit să sune la 112, după ce cheile autosanitarei pe care o conducea au fost furate în momentul în care ajuta la transferul unui pacient. Ambulanţa a fost blocată câteva zeci de minute în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi. "Şoferul susţine că a văzut doar două persoane prin preajmă în momentul în care a coborât din ambulanţă, indivizi pe care, de altfel, nu-i cunoştea. Astăzi vor fi vizionate imaginile înregistrate cu camerele de supraveghere pentru a vedea dacă pot fi identificate persoanele care au sustras cheile din contact", a declarat, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

În cazul în care vor fi identificaţi, autorii furtului se vor alege cu dosar penal. Şoferul de ambulanţă a trecut printr-un incident asemănător chiar săptămâna trecută, în Iaşi unde transferase un pacient. Atunci, a dispărut primul rând de chei de la autosanitara pe care o conduce.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ambulanta sofer spital
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close