Antena 3 CNN Actualitate Ambulanţă implicată într-un accident grav: Doi morţi şi doi răniţi. Imagini de la locul tragediei

Ambulanţă implicată într-un accident grav: Doi morţi şi doi răniţi. Imagini de la locul tragediei

Ambulanţă implicată într-un accident grav: Doi morţi şi doi răniţi. Imagini de la locul tragediei
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Mai 2011   •   11:51
Doi oameni au murit după ce ambulanţa în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în Mehedinţi. Alte două persoane sunt grav rănite. Pacienţii erau transportaţi la dializă.

Accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei cu care circula ambulanţa. Se pare că şoferul a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă şi a intrat într-un cap de pod. Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional 56 A, în jurul orei 11.00.

Două dintre victime,
un bărbat şi o femeie, au fost găsite moarte pe carosabil şi alte două persoane au rămas încarcerate în autoturism, a declarat reprezentantul IPJ Mehedinţi, Liviu Boruga.
 


Persoanele încarcerate aveau semne vitale. După ce au fost descarceraţi, oamenii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Răniţii se află în stare foarte gravă.

Informaţiile furnizate de Poliţie arată că cele două persoane care au murit ar fi pacienţi care erau transportaţi la spital pentru dializă.

Fiul şoferului ambulanţei i-a atacat pe jurnalişti




 



×
Subiecte în articol: accident rutier ambulanta mehedinti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close