Antena 3 Actualitate Ambulanţă în misiune, urmărită de câţiva tineri grăbiţi (VIDEO)

Ambulanţă în misiune, urmărită de câţiva tineri grăbiţi (VIDEO)

21 Mar 2010   •   14:30
Ambulanţă în misiune, urmărită de câţiva tineri grăbiţi (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta

Unii nu contenesc să şocheze. Este cazul unor tineri, care au bătut drumul de la Bacău la Iaşi în urma unei ambulanţe care mergea la un caz. Profitând de faptul că maşinile trăgeau pe dreapta pentru a face loc ambulanţei, tinerii s-au dat drept însoţitori, iar şoferul a accelerat cât a putut. Singurul lucru care a părut să-i deranjeze până la urmă a fost zgomotul sirenelor. Mândri de isprava lor, aceştia au filmat totul şi, apoi, au postat imaginile pe internet.

Tinerii gonesc în urma ambulanţei. Depăşesc cu mult 100 de kilometri pe oră, chiar şi în localitate. Dar nu-i interesează.

Toţi ceilalţi şoferi se feresc de ambulanţă, ei însă au pistă liberă. Cu avariile prinse, se dau drept însoţitori.

Kilometrajul arată deja 170 de kilometri pe oră. Tinerii se simt tot mai bine. Numai că la un moment dat i deranjează sirenele, aşa că dau drumul la muzică.

Nu ştim cum s-a terminat drumul şi ce-au câştigat de pe urma acestei experienţe. Cert este că autorii întregii poveşti nu s-au mulţumit până nu au postat imaginile şi pe internet.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close