Antena 3 CNN Actualitate Ambulanță SMURD răsturnată pe o stradă din Brăila! O șoferiță cu trei copii în mașină nu a acordat prioritate

Ambulanță SMURD răsturnată pe o stradă din Brăila! O șoferiță cu trei copii în mașină nu a acordat prioritate

O ambulanță care se îndrepta spre un caz în Brăila s-a răsturnat după ce o șoferiță nu a acordat prioritate într-o intersecție. Femeia avea trei copii în mașină.

Ambulanță SMURD răsturnată pe o stradă din Brăila! O șoferiță cu trei copii în mașină nu a acordat prioritate
de Mia Lungu    |    13 Feb 2021   •   17:17

Accidentul rutier a avut loc pe raza Municipiului Brăila, mai exact în intersecția semaforizată dintre Str. Grivița cu Str. Școlilor. O ambulanță SMURD a fost lovită în partea din spate de un alt autoturism care nu a acordat prioritate. În mașină se aflau o femeie și trei copii.

Ambulanță SMURD se îndrepta spre un caz și nu transporta niciun pacient la momentul accidentului.

Echipajul de pe ambulanța SMURD era format din șofer și doi paramedici. Aceștia au fost găsiți conștienți și au fost evaluați un medic de pe o ambulanță SAJ.

Șoferul nu a suferit răni iar cei doi paramedici au fost răniți ușor, unul la cap și la coaste, celălalt rănit ușor la mâna. Cu toate acestea, cei doi au fost transportați la Spitalul de Urgență din Brăila pentru investigații amănunțite.

Șoferița care era la volanul autoturismului care a lovit ambulanță nu are probleme medicale. Din fericire, și copiii care o însoțeau, și se aflau pe bancheta din spate a mașinii, au scăpat teferi în urma incidentului.

 

 

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close