Antena 3 CNN Actualitate Un angajat de la Salvare, infectat cu coronavirus, s-a sinucis în urmă cu câteva ore chiar în salonul de spital

Un angajat de la Salvare, infectat cu coronavirus, s-a sinucis în urmă cu câteva ore chiar în salonul de spital

Un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat.

Un angajat de la Salvare, infectat cu coronavirus, s-a sinucis în urmă cu câteva ore chiar în salonul de spital
de Milena Niță    |    18 Oct 2020   •   15:47

Bărbatul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede.

Ambulanţierul se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă.

Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest.

Ambulanţierul nu a mai putut fi oprit

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Bărbatul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit.

La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă.

Ce l-a împins pe ambulanţier la acest gest extrem

A mers după ambulanţier, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală.

Colegul de salon al ambulanţierului susţine că acesta se simţea vinovat de faptul că şi-a îmbolnăvit şi familia de COVID-19.
 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close