Antena 3 CNN Actualitate Amendă cu scandal pentru taximetrie ilegală, la Aeroportul Otopeni: "Eu iau doar 65 până la Inter" (VIDEO)

Amendă cu scandal pentru taximetrie ilegală, la Aeroportul Otopeni: "Eu iau doar 65 până la Inter" (VIDEO)

Amendă cu scandal pentru taximetrie ilegală, la Aeroportul Otopeni: "Eu iau doar 65 până la Inter" (VIDEO)
07 Iun 2010   •   14:53


Scandal, noaptea trecută, la Aeroportul Henri Coandă. Şoferul unei firme, care face transport ilegal de persoane, a fost prins de poliţişti şi dus la secţie. În afara aeroportului, colegii acestuia şi-au vărsat nervii pe agenţii de poliţie veniţi să aplaneze situaţia, dar şi pe taximetriştii autorizaţi.

Oamenii s-au năpustit asupra unui taximetrist care trecea prin zonă, l-au oprit cu forţa şi i-au obligat pe poliţişti să îl verifice.

"Aparatul la taximetru vă spun eu cât face. Până la Inter, 80 de lei. Eu nu iau 80 de lei, eu iau 60 - 65 lei, deci eu oricum merg mai ieftin decât ei", a explicat unul dintre şoferii amendaţi.


Administratorul susţine că firma pe care o conduce are toate actele în regulă.

"E un SRL, plătim impozit cum plăteşte toată lumea, e un transport privat diferit. Dânşii nu vor să înţeleagă că e un transport diferit de cel de taxi", a spus administratorul.

Poliţiştii susţin, însă, că firma nu are niciun fel de autorizaţie pentru activitatea pe care o desfăşoară.

Pentru aceste abateri de la lege, poliţiştii au întocmit până acum 12 dosare penale şoferilor, dar şi conducerii firmei.




Antena 3

×
Subiecte în articol: scandal aeroport Henri Coanda taximetrişti
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close