Antena 3 CNN Actualitate Amenda primită de infirmiera care și-a umplut portbagajul cu varză, lângă spitalul din Târgu Jiu

Amenda primită de infirmiera care și-a umplut portbagajul cu varză, lângă spitalul din Târgu Jiu

O infirmieră care și-a umplut portbagajul cu varză, sâmbătă seară, lângă spitalul în care lucrează, a fost amendată de Direcția Sanitară Publică. Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Amenda primită de infirmiera care și-a umplut portbagajul cu varză, lângă spitalul din Târgu Jiu
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    14 Noi 2022   •   22:49

20.000 de lei a costat-o pe o infirmieră a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, să-și umple portbagajul mașinii cu varză. Nu este vorba despre prețul verzei, ci de amenda dată de DSP pentru că acțiunea s-a desfășurat în timpul programului de lucru. Mai mult, femeia purta uniforma de serviciu.

”Urmare a apariției în presa locală a unui articol referitor la faptul că în data de 12-11-2022, ora 18,50, o angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, secția RMFB, a fost filmată în unformă de spital, în timp ce încărca varză în portbagajul unui autoturism parcat lângă unitatea sanitară, inspectorii sanitari s-a deplasat la secția RMFB unde au aplicat sancțiune contravențională doamnei infirmiere, în valoare de 2.000 de lei, conform H.G. 857/2011, art. 32, lit.k, privind nerespectarea precauțiunilor universale”, au transmis reprezentanții DSP Gorj, potrivit adevarul.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, atunci când o femeie, îmbrăcată în uniformă de spital, a fost filmată în timp ce încărca varză în portbagajul unui autovehicul parcat lângă spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Managerul Spitalului Județean de Urgență a dispus începerea unor verificări, iar luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun.

×
Subiecte în articol: varza Târgu Jiu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close