Antena 3 CNN Actualitate Petrecere întreruptă de poliţişti într-un local din Centrul Vechi. Zeci de persoane au fost amendate

Petrecere întreruptă de poliţişti într-un local din Centrul Vechi. Zeci de persoane au fost amendate

Aproape 40 de persoane au fost sancţionate de poliţişti în urma participării sâmbătă seara la o petrecere privată organizată în incinta unei societăţi comerciale din Sectorul 3.

Petrecere întreruptă de poliţişti într-un local din Centrul Vechi. Zeci de persoane au fost amendate
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Emanuel Titus iliesi
de Silvia Preda    |    28 Noi 2021   •   13:42

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei. Fiecare participant la petrecere a fost amendat cu suma de 500 lei.

"În data de 27 noiembrie, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din Sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional", precizează duminică Poliţia Capitalei.

Local amendat cu 5.000 lei din cauza organizării unui eveniment privat

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.

Totodată, au fost sancţionate contravenţional 38 de persoane participante la petrecere fiecare cu suma de 500 lei.

×
Subiecte în articol: petrecere amenda centrul vechi
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close