Antena 3 CNN Actualitate Amendă pentru un bărbat care a scandat lozinci împotriva lui Emil Boc

Amendă pentru un bărbat care a scandat lozinci împotriva lui Emil Boc

Amendă pentru un bărbat care a scandat lozinci împotriva lui Emil Boc
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   14:54

Un bărbat a fost sancţionat de jandarmi, joi, după ce a scandat lozinci împotriva Guvernului, în faţa Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin. Incidentul a avut loc în timp ce premierul Emil Boc se afla în interiorul clădirii pentru a semna mai multe contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional, informează Mediafax.

Bărbatul de 50 de ani a scandat minute în şir lozinci precum "Jos Boc!", "Jos Băsescu!". Asta în timp ce delegaţia formată din premierul Emil Boc, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, deputaţii PDL Iona Oltean şi Doina Chircu, senatorul PDL de Mehedinţi Mihai Stănişoară se aflau în sala de şedinţe a Palatului Administrativ. Aceştia semnau trei contracte de finanţare a unor obiective din Mehedinţi.

Jandarmii au mers să îl legitimeze pe bărbat întrucât acesta se manifesta zgomotos, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Mehedinţi, Claudia Mendea. "La solicitarea forţelor de ordine, bărbatul a refuzat legitimarea. A fost condus la sediul IJJ, unde a fost amendat cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice, în baza legii 61/1991 republicată", a mai spus Mendea.

Întrebat de incident, Emil Boc a răspus: "Nu am nicio legătură. N-am dat nicio dispoziţie în acest sens".

 
×
Subiecte în articol: Emil Boc amenda

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Este oficial! Salariile care cresc de la 1 iunie 2023
x close