Antena 3 CNN Actualitate O primărie a fost amendată după ce o femeie a fost rănită într-un accident din cauza poleiului

O primărie a fost amendată după ce o femeie a fost rănită într-un accident din cauza poleiului

O soferiţă de 25 de ani a pierdut controlul volanului, a derapat și a ajuns în albia râului Bistrița din cauza poleiului, în Bistriţa. Primăria a fost amendată pentru neîndeplinirea obligațiilor de întreținere a drumului public pe timp de iarnă.

O primărie a fost amendată după ce o femeie a fost rănită într-un accident din cauza poleiului
de Claudia Popovici    |    10 Dec 2020   •   19:20

Accidentul rutier a avut loc, joi dimineață, în Bistrița, zona Codrișor. Şoferiţa de 25 de ani a plonjat cu maşina în râul Bistriţa, după ce a pierdut controlul volanului, din cauza poleiului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bistrița și un echipaj SMURD de prim ajutor.

”Echipajele de intervenție au găsit o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani, pe marginea râului, conștientă și cooperantă.

Din fericire, reușise să iasă singură din autoturismul ajuns în apa. După prima evaluare, victima este ușor hipotermică și prezintă leziuni minore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii au testat şoferiţa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

Primăria Bistrița a fost amendată cu 3.045 de lei

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că drumul nu era curăţat şi au amendat administratorului acestuia, respectiv Primăriei Bistrița.

”Totodata, polițiștii Biroului Rutier au sancționat administratorul drumului pentru neîndeplinirea obligațiilor de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementarilor în vigoare. Cuantumul amenzii este în valoare de 3045 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close