Amenda record de 50.000 de lei pentru Antena 3. Mihai Gâdea: "Amenda nu îşi găseşte justificare sub nicio formă"

de S.T.    |    26 Iun 2012   •   14:24
Amenda record de 50.000 de lei pentru Antena 3. Mihai Gâdea: "Amenda nu îşi găseşte justificare sub nicio formă" Foto: Antena 3
Amendă record pentru Antena 3. Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat postul de televiziune cu 50.000 de lei pentru faptul că premierul Victor Ponta a fost invitat la Antena 3, înainte de alegerile locale.

Premierul a fost invitatul realizatorului Victor Ciutacu, la emisiunea "Vorbe Grele", în data de 8 iunie, cu doar 2 zile înainte de alegeri.

Emisiunea a fost transmisă în direct de la Palatul Victoria, iar premierul a vorbit despre salariile bugetarilor, despre datoria TVR, dar nu a discutat subiecte electorale.

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a declarat, marţi, în direct, că aşteaptă cu mult interes motivarea acestei amenzi uriaşe.

"Este o amendă foarte mare ce nu îşi găseste justificare sub nicio formă", a spus directorul Antenei 3. "Nu este pentru întâia dată când CNA-ul ia o decizie politică. Reprezentanţii PDL-ului şi ai lui Traian Băsescu au votat această decizie. Vom acţiona foarte dur", a adăugat acesta.

Potrivit lui Mihai Gâdea, a sosit momentul ca aceşti oameni să răspunda pentru faptele lor.


Directorul Antenei 3 s-a declarat  surprins că prezenţa lui Traian Băsescu, în ziua alegerilor, pe toate posturile de televiziune, nu le-a trezit membrilor CNA suspiciuni.

"Ce se întâmplă astăzi este încă o încercare a CNA-ului pentru a crea dificultăţi financiare postului nostru. (....) Aştept cu nerăbdare ca această instituţie să fie una de reglementare", a conchis realizatorul Mihai Gâdea.Reacţia moderatorului emisiunii "Vorbe Grele", Victor Ciutacu, în ceea ce priveşte AMENDA RECORD primită de Antena 3.


Reacţia moderatorului Radu Tudor şi cea a moderatorului emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, în ceea ce priveşte amenda record primită de Antena 3.


În această seară, invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei va fi chiar premierul Victor Ponta.

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3Parteneri
x close