Antena 3 CNN Actualitate Amendă record pentru un gorjean care a mers la vot beat, și-a dat jos masca și a sunat la 112

Amendă record pentru un gorjean care a mers la vot beat, și-a dat jos masca și a sunat la 112

Un gorjean care a mers la urne beat, și-a dat jos masca și a sunat la 112 a primit o amendă record de 2.500 de lei.

Amendă record pentru un gorjean care a mers la vot beat, și-a dat jos masca și a sunat la 112
de Andreea Cigolea    |    06 Dec 2020   •   17:15

Polițiștii gorjeni anunță că în cele nouă ore de la deschiderea secțiilor de vot nu s-au înregistrat incidente care să afecteze alegerile.

Totuși, polițiștii din Târgu Jiu s-au sesizat că un bărbat de 50 de ani din municipiu a continuat campania electorală. Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 208/2015.

Pe de altă parte, polițiștii din Rovinari au sancționat un bărbat de 49 de ani din comuna Negomir cu amendă în valoare de 2.000 de lei și cu amendă de 500 de lei. Bărbatul, fiind sub influența alcoolului, s-a prezentat la o secție de votare din comuna Negomir, fără să poarte masca de protecție, acesta devenind recalcitrant în momentul în care i s-a atras atenția de către polițist, apelând în mod nejustificat numărul unic de urgență 112.

Foc de armă într-o secţie de votare. Glonţul a trecut prin geamul unei grădiniţe

Incident extrem de grav în Gorj. Unui polițist care asigura paza într-o secție de votare, i s-a descărcat arma accidental, din fericire rezultând doar pagube materiale.

"La  data de 6 decembrie, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, a raportat faptul că după preluarea pazei secției de votare pe raza comunei Turburea, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, lângă cea în care se află amplasată secția de votare, a procedat la verificarea armamentului din dotare ocazie cu care a executat un foc de armă accidental, rezultând doar pagube material.

Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close