Antena 3 CNN Actualitate Anunț important! Începând din acest weekend cei care nu plătesc parcarea în București primesc automat amendă cu ajutorul radarelor mobile

Anunț important! Începând din acest weekend cei care nu plătesc parcarea în București primesc automat amendă cu ajutorul radarelor mobile

Anunț important pentru șoferi! Începând din acest weekend, toți cei care nu plătesc parcarea vor primi automat amendă cu ajutorul radarelor mobile.

Anunț important! Începând din acest weekend cei care nu plătesc parcarea în București primesc automat amendă cu ajutorul radarelor mobile
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    20 Iun 2023   •   14:28

”Începând din acest weekend cei care nu plătesc parcarea primesc automat amendă cu ajutorul radarelor mobile. 

Măsura se referă la cele peste 13.000 locuri marcate cu albastru de primăria generală. Până anul viitor vom ajunge la peste 30.000 locuri de parcare marcate cu albastru. 

Sistemul funcționează cu ajutorul a două camere video de ultima generație care verifica în mai puțin de o secundă numărul de înmatriculare și plata locului de parcare, dacă mașina este parcată GRATIS (fără abonament de zi, lunar sau tarif orar) atunci primește pe loc amenda fără ca șoferul să o poată contesta. 

Amenda vine cu o fotografie ce include locul, data și ora, iar modul de constatare și înregistrare a contravenției, cu o tehnologie perfect opozabila in justiție, va conduce astfel la evitarea tergiversărilor în instanță. 

Se pot primi și mai multe amenzi în aceeași zi dacă vei fi surprins pe o durată mai lungă. 

Se pot verifica până la 3000 de autoturisme pe oră”, anunță Nicorel Nicorescu, Consilier General la Primăria București, pe o rețea socială. 

Anunț important! ⚠️ Începând din acest weekend cei care nu platesc parcarea primesc automat amenda cu ajutorul...

Publicată de Nicorel Nicorescu pe Marţi, 20 iunie 2023

×
Subiecte în articol: parcare București
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close