Antena 3 CNN Actualitate Amenințare cu bombă la Primăria Capitalei. Pirotehniștii SRI au intervenit de urgență

Amenințare cu bombă la Primăria Capitalei. Pirotehniștii SRI au intervenit de urgență

E amenințare cu bombă, joi dimineață, la Primăria Capitalei. Un apel la 112 a anunțat că a fost plasat un dispozitiv explozibil și e pericol acolo.

Amenințare cu bombă la Primăria Capitalei. Pirotehniștii SRI au intervenit de urgență
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    30 Iul 2020   •   10:06

A fost pus în aplicare protocolul în astfel de situații. Zona a fost izolată, oamenii au fost evacuați, astfel încât echipele de pirotehnici să se asigure că nu există nici cel mai mic pericol. E foarte posibil să avem parte de o alertă falsă.

Aceste evenimente s-au tot întâmplat în ultimele luni de zile la instituțiile statului, spre exemplu, în urmă cu patru săptămâni a fost o situație similară la Tribunalul București când toți oamenii au fost evacuați din instanțe pentru a se asigura oamenii legii că nu există pericol.

Ședință extraordinară la Primăria Capitalei

La ora 10:00 era o ședință extraordinarăă la Primăria Capitalei. Azi ar trebui să se ia o decizie importantă, astfel încât Primăria Capitalei să nu intre în imposibilitate de plată.

Apelul, alarmă falsă

”Astăzi, în jurul orei 09:15, Poliția Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că la Primăria Municipiului București se află un dispozitiv exploziv. La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a efectuat verificări specifice. Nu s-a confirmat”, se arată într-un comnicat al autorităților.

×
Subiecte în articol: primaria capitalei bomba amenintare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close