Antena 3 CNN Actualitate Amenințare cu bombă la un mall din București. Oamenii au fost evacuați, circulația în zonă este oprită

Amenințare cu bombă la un mall din București. Oamenii au fost evacuați, circulația în zonă este oprită

Este alertă la Centrul Comercial Park Lake din sectorul 3 al Capitalei după ce a fost primită o amenințare cu bomba. Mall-ul a fost evacuat și în aceste momente se scaneză fiecare zonă.

Amenințare cu bombă la un mall din București. Oamenii au fost evacuați, circulația în zonă este oprită
de Rafaelo Varga    |    29 Dec 2021   •   13:45

Pe o adresă de e-mail a Poliției, s-a primit o informare cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 12 și Brigăzii Rutiere-DGPMB, care  procedează la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului. 

Specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. și din cadrul Serviciului Român de Informații urmează să efectueaze verificări în complexul comercial.

Având în vedere procedura legală, se evacuează Centrului Comercial Park Lake, pentru efectuarea de verificări.

Din primele informații ar fi vorba de un fost angajat al serviciului de pază al mall-ului, foarte supărat că nu mai lucrează acolo și care ca răzbunare a trimis un mail în care spune că va fi detonată o bombă în centrul comercial.

Bărbatul nu ar fi la primul gest de acest gen, el ar mai fi trimis mesaje de amenințare la adresa fostului angajator. 

Update: 14:10 - În incinta mall-ului se aflau în jur de 1500 de oameni, clienți dar și angajați, când s-a dat alarma, reușindu-se evacuarea lor în siguranță. Circulația pe Bd. Liviu Rebreanu este blocată. 

Pentru detectarea posibilei bombe este folosit un robot special care scaneza incinta Parke Lake, unul dintre cele mai mari mall-uri de la noi. Operațiunea va lua ceva timp din cauza spațiului amplu ce trebuie verificat.

 

×
Subiecte în articol: mall bomba București Park Lake
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close