Antena 3 CNN Actualitate Ameninţarea cu bombă la ambasada Ungariei a fost alarmă falsă

Ameninţarea cu bombă la ambasada Ungariei a fost alarmă falsă

Ameninţarea cu bombă la ambasada Ungariei a fost alarmă falsă
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
02 Sep 2012   •   15:10
Update 15:00 - "A fost o alarmă falsă, nimic grav. Ameninţarea s-a făcut printr-un apel telefonic la 112. Era vocea unui copil, credem că nu a fost nicio legătură politică", a spus Balasz.
   
Oficialul ambasadei a mai precizat că ambasada nu a fost evacuată pentru mult timp, pe durata intervenţiei echipelor care au făcut verificări.
   
"După verificări, ne-au spus că alarma e falsă şi că acest lucru este relativ frecvent în România", a mai spus Adam Balasz.
   
O echipă de intervenţie de la Brigada Antiteroristă şi mai mulţi pirotehnişti s-au deplasat la Ambasada Ungariei din Capitală, pentru a face verificări în urma unei ameninţări cu bombă care a fost primită duminică, înainte de ora 12.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
   
Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, printr-un apel anonim.
   
Pe durata verifîcărilor, poliţiştii de la Rutieră au izolat perimetrul ambasadei.
   
Ambasada Ungariei se află în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, într-o zonă cu trafic pietonal şi rutier destul de mare.

-------------------

Ameninţare cu bombă la ambasada Ungariei. Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, printr-un apel anonim.
   
Potrivit procedurilor în situaţii referitoare la astfel de obiective, la faţa locului se află şi o echipă antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI).
   
Poliţiştii de la Rutieră au izolat perimetrul ambasadei.
   
Ambasada Ungariei se află în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, într-o zonă cu trafic pietonal şi rutier destul de mare.

"Pirotehniştii de la SRI se deplaseză în aceste momente la sediul ambasadei. De amintit este faptul că în anul 2000 s-a întâmplat un eveniment similiar, când a fost dat un telefon şi a fost anunţată o bombă amplasată într-un vehicul", a arătat corespondentul Antena 3, Marius Popescu.

×
Subiecte în articol: amenintare bomba Ungaria ambasada
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close