Antena 3 Actualitate Amenzi de 1,6 milioane de lei la Dragonul Roșu

Amenzi de 1,6 milioane de lei la Dragonul Roșu

23 Aug 2016   •   13:38
Amenzi de 1,6 milioane de lei la Dragonul Roșu

Inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală (DGAF) au aplicat amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Roşu în urma unor controale efectuate în perioada 16-20 august, iar de la începutul anului, amenzile aplicate în complexul comercial menţionat se ridică la 5,27 milioane de lei, se arată într-un comunicat al ANAF transmis marţi AGERPRES. 

'În perioada 16-20 august, inspectorii antifraudă au efectuat verificări specifice la firmele din complexul comercial Dragonul Roşu. La acţiunile de control au participat, în fiecare zi din perioada menţionată, câte 20 de echipe de inspectori ai Direcţiei generale antifraudă fiscală (DGAF), care au constatat abateri pentru sancţionarea cărora au dispus aplicarea a 260 de amenzi, în valoare totală de 1,67 milioane de lei, precum şi confiscări de sume, în cuantum de 66.622 de lei, şi de bunuri, în valoare de 259.699 de lei, se menţionează în comunicat. 

Potrivit documentului, anul acesta, inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au desfăşurat controale în mod regulat în complexul comercial Dragonul Roşu, constatând încălcări ale legislaţiei pentru care au aplicat 698 de amenzi, în cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neînregistrate şi comercializarea de mărfuri fără documente justificative.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close