Antena 3 CNN Actualitate Amenzile pentru rovignetă au falimentat un hunedorean

Amenzile pentru rovignetă au falimentat un hunedorean

Amenzile pentru rovignetă au falimentat un hunedorean
Sursa foto: Foto: worldchanged.wordpress.com
31 Mar 2011   •   23:56

Rovigneta electronică a băgat un hunedorean din Deva în faliment, nu pentru că ar fi fost prea scumpă, ci pentru că a lipsit cu desăvârşire.

Timp de şase luni acesta a mers liniştit pe drumurile naţionale, crezând că firma de leasing îi plăteşte rovigneta. Ce nu ştia bărbatul e că la fiecare drum pe care îl făcea, camerele de supraveghere instalate pe DN 7 înregistrau ilegalitatea şi îl amendau.
 
Până acum, pe numele bărbatului s-au adunat amenzi de peste 10.000 de lei, doar pentru luna octombrie a anului trecut, când hunedoreanul a cumpărat o maşină în leasing şi credea că firma se va ocupa de plata rovignetei.

Deşi există panouri de avertizare cu privire la controlul video, bărbatul a stat liniştit, fiind convins că este în legalitate. În schimb, cei de la drumurile naţionale au lucrat, iar omul se gândeşte acum cu teamă la amenzile care nu au venit încă.

După ce a văzut cât au de plată, soţia sa a ajuns la spital. Oamenii spun că nu-şi vor permite să plătească suma de bani care se va aduna şi că vor fi nevoiţi să închidă magazinul pe care îl deţin.

 

×
Subiecte în articol: amenzi deva firma
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close