Antena 3 CNN Actualitate America Express, 18 decembrie 2023. Echipele se despart în lupta pentru biletul de aur

America Express, 18 decembrie 2023. Echipele se despart în lupta pentru biletul de aur

Echipele se despart, astăzi, 18 decembrie 2023, la America Express, în lupta pentru biletul de aur, după ce Giulia şi Vlad Huidu au câştigat jocul de amuletă în semifinală.

America Express, 18 decembrie 2023. Echipele se despart în lupta pentru biletul de aur
Sursa foto: Antena 1
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2023   •   12:05

Ieri seară, într-o ediție America Express care a fost lider de audiență pe segmentul de public urban, Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă, adăugând cel mai valoros carton, cu Diego Maradona, la colecția lor.

În această seară, lupta pentru biletul de aur se dă pe două fronturi: echipele se despart!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Etapa semifinală a competiției de pe Drumul Soarelui a început ieri seară cu o schimbare a mecanismului cursei. Astfel, în paralel cu rezolvarea celor mai diverse misiuni, echipele trebuie să colecționeze cartoanele cu figuri legendare ale Argentinei, adunând astfel cât mai multe puncte. Perechea care va aduna cel mai mare punctaj va câștiga biletul de aur, care duce direct spre Buenos Aires, orașul finalei. Cartoanele cu imagini precum cele ale lui Diego Maradona și Eva Peron, având valori diferite, se află ascunse pe traseu, dar se și pot câștiga la misiuni și jocuri.

Astfel, Giulia și Vlad Huidu, care au obținut aseară o nouă victorie la un joc de amuletă, au primit cartonul cel mai valoros, cu Maradona. Perechea și-a trecut în palmares cea de-a șaptea amuletă – obținută, de data aceasta, într-o întrecere care a avut la bază jocul de domino, cu doar două echipe, cealaltă pereche fiind Aris și Alexia Eram.

Căutarea cartoanelor fermecate continuă în seara aceasta, în ediția reality show-ului de la ora 20:30, când presiunea competiției crește, pentru că echipele se despart! Un reprezentant al fiecărei perechi pleacă singur pe traseu, iar celălalt participă la o serie de jocuri, prestația lui oferindu-i coechipierului avantaje sau dezavantaje pe traseu. Acțiunea va fi împărțită astfel pe două fronturi – iar dacă dificultatea jocurilor va pune o presiune uriașă pe umerii celor rămași, de cealaltă parte, pentru cei plecați, traseul lung va fi punctat cu multe misiuni care necesită răbdare, concentrare, dar și rezistență fizică.

Ce surprize va aduce marea separare de pe Drumul Soarelui telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată pe Antena 1 și AntenaPLAY de la 20:30, în această seară.

×
Subiecte în articol: America Express
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close