Antena 3 CNN Actualitate Amicul de pahar al lui Sebastian Ghiță, la nunta unui traficant de arme

Amicul de pahar al lui Sebastian Ghiță, la nunta unui traficant de arme

Amicul de pahar al lui Sebastian Ghiță, la nunta unui traficant de arme
Sursa foto: Foto: Bogdan Diaconu/ Facebook
05 Iun 2017   •   15:31

După despărţirea de gimnasta Maria Olaru, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu a început o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana Marcu. Vedeta de televiziune era şi ea singură după o relatie cu fostul primar din Giurgiu. De câteva saăptamani cei doi îşi petrec timpul liber împreună. Supriza a venit însă în acest weekend în care cei doi au participat la nunta lui Liviu Iordan. Iordan este unul dintre fraţii care a fost arestat pentru vânzarea armelor furate de la Ciorogârla. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul IGPR-DCCO, au procedat la identificarea şi reţinerea inculpatului Iordan Liviu, despre care există date că face parte din grupul infracţional organizat care a săvârşit furtul de armament din incinta depozitului militar de pe raza localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii decembrie 2009, în înţelegere cu fratele său, inculpatul Iordan Nicolae şi cu inculpatul Costea Marius, au oferit spre vânzare, contra sumei de 17.500 de euro, zece pistoale model TT şi trei pistoale mitralieră tip Kalaşnikov, care proveneau din furtul comis în luna ianuarie 2009.

 

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close