Antena 3 Actualitate Ana Birchall, foc și pară după afirmația lui Gîrbovan: Fake news de la un judecător

Ana Birchall, foc și pară după afirmația lui Gîrbovan: Fake news de la un judecător

de M.V    |    07 Feb 2020   •   11:17
Ana Birchall, foc și pară după afirmația lui Gîrbovan: Fake news de la un judecător

Ana Birchall a venit cu o reacție dură după o afirmație a judecătoarei Danei Gîrbovan. Fostul ministru al Justiției susține că a venit ziua în care citește dezinformări crase de la un judecător.

”Fake news de la un judecător? Ei bine, da: a venit ziua în care să citesc și o astfel de dezinformare crasă. Am pretenția ca la astfel de acuzații foarte grave să se vină și cu dovezi, nu doar cu.... ”am informații”. Cum bine se știe judecătorii trebuie să se bazeze pe dovezi de netăgăduit, nu? Iar doamna Gîrbovan se consideră o profesionistă a dreptului.

Dana Gîrbovan, preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, a afirmat, la un post de televiziune, că ”Li s-a transmis procurorilor să nu se înscrie la concursul pentru SIIJ. Am informaţii din interior. A fost un val asumat de la vârful Parchetului General. S-a rostogolit ideea falsă că e un atac la independenţa procurorilor.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close