Antena 3 CNN Actualitate Ana, fiica lui Mircea Geoană, şi Garrett, viitorul ei soţ, au făcut petrecere de logodnă la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia

Ana, fiica lui Mircea Geoană, şi Garrett, viitorul ei soţ, au făcut petrecere de logodnă la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia

Fiica lui Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, Ana, şi viitorul ei soţ, Garrett, au făcut petrecerea de logodnă la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia.

Ana, fiica lui Mircea Geoană, şi Garrett, viitorul ei soţ, au făcut petrecere de logodnă la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2022   •   20:53

Locaţia a fost aleasă de cei doi viitori soţi, fiica lui Mircea Geoană explicând că prin această locaţie au vrut să arate "istoria, cultura şi tradiţiile româneşti".

Mai mult de jumătate din invitaţi au fost foştii colegi ai celor doi de la University of Pennsylvania, locul unde Ana Geoană şi Garrett s-au cunoscut în anii facultăţii.

La eveniment au mai participat familia lui Garrett, dar şi prieteni de toate generaţiile din România. În mod evident, de la petrecere nu putea lipsi naşul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus cadou o superbă fotografie şi racheta cu care marele campion român a jucat finala de la Wimbledon din anul 1972.

Ana şi-a dorit ca tot decorul să fie simplu şi elegant, iar invitaţii au fost întâmpinaţi de un cvartet şi au admirat la apus superbul palat ctitorit de Constantin Brâncoveanu.

Nu au lipsit nici horele româneşti, aromâne, evreieşti, iar toată lumea a dansat ca într-o mare familie. Cornelia Rednic şi taraful au întreţinut atmosfera şi i-au ţinut pe invitaţi pe ringul de dans. Melodia de suflet a serii a fost "We are family", care i-a avut ca protagonişti pe ringul de dans pe membrii celor două familii.

La masă, invitaţii au fost întâmpinaţi cu un bufet tradiţional românesc, cu sarmale, plăcinte, brânzeturi tradiţionale, bulz şi preparate de tot felul.

Ana Geoană se pregătește de nuntă. Secretarul General Adjunct al NATO va fi socru mic

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mircea Geoană a deschis seara cu un discurs emoţionant pentru fiica sa şi viitorul ei soţ, a amintit momente din copilăria Anei şi a mulţumit invitaţilor că le sunt alături.

După petrecerea de logodnă, Ana şi Garrett vor petrece o săptămână în Transilvania.

"De astăzi, România este şi ţara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinţii noştri mândri şi sunt fericit că-i voi putea oferi Anei, anul viitor, la Veneţia, nunta visurilor noastre", a fost mesajul transmis de Garrett, viitorul soţ al Anei Geoană.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Ana Geoană
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close