Antena 3 CNN Actualitate "Ana pentru mama" - cazul care a emoționat întreaga țară. Interviu exclusiv cu Gheorghița Iordache, din spatele gratiilor

"Ana pentru mama" - cazul care a emoționat întreaga țară. Interviu exclusiv cu Gheorghița Iordache, din spatele gratiilor

"Ana pentru mama" - cazul care a emoționat întreaga țară. Interviu exclusiv cu Gheorghița Iordache, din spatele gratiilor
11 Iul 2016   •   21:56

Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest - după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul - a spus, la Antena 3, că și-ar dori foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele.

”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița, președintelui Klaus Iohannis.

Mama Anei, într-o situație extremă, a furat niște cașcaval și niște salam dintr-un magazin. Este judecată în lipsă. În primă instanță, este condamnată la un an cu suspendare, dar a doua instanță vine și spune că trebuie să meargă la închisoare, cu pedeapsa maximă – trei ani. Este în penitenciar de un an și o lună.

Gheorghița Iordache a explicat, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, filmul tragediei.

Femeia a povestit, din penitenciarul Târgșor, de ce a ajuns să fure din magazin, cum a fost ridicată de pe stradă de trei indivizi înarmați, cum a aflat că are de ispășit trei ani de închisoare și cât de mândră este de fiica ei, Ana Maria.

"Îmi pare foarte rău, am furat, dar este exagerat. Am furat de foame. Am patru copii. Copiii mei nu au călcat niciodată greșit. Nimeni din familia mea nu a ajuns aici":

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close