Antena 3 Actualitate Ana Maria, fetița care a impresionat o țară întreagă. Copila a luptat pentru eliberarea mamei ei

Ana Maria, fetița care a impresionat o țară întreagă. Copila a luptat pentru eliberarea mamei ei

19 Mai 2019   •   22:20
Ana Maria, fetița care a impresionat o țară întreagă. Copila a luptat pentru eliberarea mamei ei
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3

În anul 2016, la Sinteza Zilei a fost prezentat un caz emoționant al unei familii, a unei micuțe care și-a dorit să-și vadă mama acasă, și nu după gratii.

Fetița, pe numele ei Ana Maria, acum în vârstă de 13 ani, își dorea grațierea pentru mama sa, care a fost condamnată la închisoare pentru că a furat pâine și cașcaval.

Duminică seară, la o ediție specială Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a readus în atenția publică acest caz ce a emoționat întreaga țară.

Rațiunea acestei infracțiuni ce a durat trei ani a fost foamea acestei familii.

Ana Maria își amintește cu tristețe acea perioadă și starea materială precară din acele vremuri.

 ”Mai tristă ca atunci, mai supărata ca atunci nu am fost niciodată. Au durat doi ani până mama a avenit acasă, dar pentru mine a fost o eternitate”, a povestit Ana Maria.

Mama își amintește și ea cu mare tristețe: ”Perioada a fost groznică. Condamnarea de trei ani pentru un salam și un cașcaval a fost prea mult. Soțul meu era internat în acea periaodă în spital pentru pancreatită și am avut probleme financiare mari. Am furat din necessitate, din foame”, a precizat mama fetiței.

„A fost un gest urât, din cauza închisorii s-a îmbolnăvit. Ea a greșit, nu a făcut un lucru bun, dar nu a fost un lucru grav pentru care să ia trei ani de închisoare. Sunt fericită că a venit acasă”, a spus micuța Ana Maria.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close