Ana Maria Prodan: După ce i-am dat banii, Dumitru Tudor a promis că nu mai spune nimic de noi

de O.P.    |    19 Oct 2012   •   13:09
Ana Maria Prodan: După ce i-am dat banii, Dumitru Tudor a promis că nu mai spune nimic de noi

Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că organizarea unui flagrant a fost sigura cale de a opri şantajul la care era supusă familia sa de Dumitru Tudor şi că, după ce a primit banii, fostul impresar a promis că nu mai spune nimic de ei.

"Eu am spus că asta e singura cală legală. Şi domnul Becali (n.r. - Gigi Becali) a spus acelaşi lucru: "nu faceţi prostii, nu vă duceţi să-l bateţi, pentru că omul asta aşteaptă. Duceţi-vă pe cale legală, la poliţie, pentru că trăim într-o ţară civilizată". Am luat legătura, telefoanele au fost puse sub supraveghere, toate mesajele au rămas în telefon, nu a fost o chestie să ne jucăm, pentru că nu mai avem nevoie de încă un scandal. Săptămânal este un atac susţinut asupra familiei noastre. Toate lucrurile astea sunt înregistrate, sunt şi audio, şi video. Eu în viaţa asta nu am omorât o muscă şi nu mai pot trăi în teroare.

Noi ne-am terminat treaba şi am plecat, şi nu ştiu cum l-au ridicat, nici nu am vrut să văd aşa ceva. În momentul în care el m-a şantajat până în ultima secundă, după ce i-am dat banii mi-a promis solemn că din momentul acela nu mai spune nimic de noi. Atunci am ieşit din restaurant şi nu mai ştiu nimic. E vina mea că nu am făcut acest pas de la început", a declarat Ana Maria Prodan.

Ea a precizat că Dumitru Tudor i-a cerut public bani, precizând totodată că nu are nicio datorie faţă de acesta. "Mi-a cerut întotdeauna, pe toate posturile, bani. Tocmai asta e foarte "funny". Eu nu am avut datorii în viaţa mea faţă de nimeni, dar mai ales faţă de Dumitru Tudor. Când te ocupi cu chestiile astea toată viaţa şi îţi merge că te cheamă un alt post de televiziune, care noaptea îl face vedetă pe Dumitru Tudor şi îl ascultă cum eu eram prostituată şi îşi ia şi nişte bani de acolo, e uşor. E mult mai uşor să câştigi bani aşa şi să spui ?dacă nu îmi dai bani, zic aia, dar dacă îmi dai bani, jur pe familie, pe copii că nu mai fac?", a mai spus Ana Maria Prodan.

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer vineri instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close