Antena 3 Actualitate ANAF anunţă o mega-operaţiune în seara de Revelion

ANAF anunţă o mega-operaţiune în seara de Revelion

07 Dec 2015   •   15:38
ANAF anunţă o mega-operaţiune în seara de Revelion

Inspectorii ANAF vor petrece Revelionul alături de clienții cluburilor, barurilor și restaurantelor. Fiscul începe o nouă operațiune denumitã "Revelion 2016", chiar în noaptea dintre ani, pentru a verifica cum înregistrează localurile sumele încasate.

În acest scop, toate resursele operative și materiale implicate, până acum, în verificarea centrelor engros în operațiunea „Cristal”, vor fi relocate.

„În intervalul 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016, inspectorii antifraudã vor controla, la nivelul întregii țãri, localurile care organizeazã petreceri de revelion. În cadrul acestei operațiuni se urmãrește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasãrile din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective”, anunță un comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Acțiunea se bazeazã pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numãrul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionãrilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcãtuit profilul de risc și eșantionul de verificat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close