Antena 3 CNN Actualitate ANAF scoate la licitaţie o casă fără acoperiş şi un teren în Tulcea. Preţul de pornire este uriaş

ANAF scoate la licitaţie o casă fără acoperiş şi un teren în Tulcea. Preţul de pornire este uriaş

ANAF a anunţat că scoate la licitaţie, astăzi, o casă fără acoperiş, dar şi un teren intravilan, în comuna Valea Nucarilor din judeţul Tulcea, iar preţul de pornire este uriaş.

ANAF scoate la licitaţie o casă fără acoperiş şi un teren în Tulcea. Preţul de pornire este uriaş
Sursa foto: Facebook | ANAF - Anunturi valorificare bunuri
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2023   •   11:47

Într-o postare pe pagina de Facebook, ANAF a anunţat că scoate la licitaţie o casă în comuna Valea Nucarilor din Tulcea, dar şi un teren intravilan de 3803 metri pătraţi, din care 3155 de metri pătraţi reprezintă teren arabil.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 83.401 lei, adică aproape 17.000 de euro.

Pozele postate pe Facebook arată o casă care pare a nu mai fi locuită de mulţi ani, cu acoperişul distrus, cu gardul dărâmat.

Totuşi, ANAF spune despre casa scoasă la licitaţie împreună cu terenul că "nu influenţează valoare finală".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea, prin Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Fizice, organizează în data de 28.02.2023, ora 11:00, în Municipiul Tulcea, strada Babadag, nr. 163 Bis , etaj 2 camera 212, jud. Tulcea (sediul Administrației Județene a Finanţelor Publice Tulcea), a doua licitatie pentru bunul imobil: teren intravilan în suprafață de 3.839 mp din acte, 3.803 mp din măsurători , situat în comuna Valea Nucarilor, str. Margaretei nr.6, jud. Tulcea, înscris în CF 32052 din care suprafața de 648 mp categorie folosință curți construcții și 3155 mp categorie folosință arabil, preţ de pornire al licitaţiei 83401 lei și construcții în stare avansată de degradare care nu influențează valoarea finală: C1 – locuință în suprafață construită la sol de 74 mp, înscrisă în CF 32052-C1 și C2 – anexă înscrisă în CF 32052-C2, în suprafață construită la sol de 52 mp, situate în comuna Valea Nucarilor, str. Margaretei nr.6, jud. Tulcea, în scopul recuperarii creanțelor bugetare stabilite prin titlurile executorii emise de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Tulcea", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - ANAF - Anunturi valorificare bunuri.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea, prin Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Fizice,...

Publicată de ANAF - Anunturi valorificare bunuri pe Vineri, 17 februarie 2023

×
Subiecte în articol: ANAF Tulcea licitaţie ANAF Valea Nucarilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close