Antena 3 CNN Actualitate O nouă licitaţie ANAF: Lista maşinilor ce pornesc de la preţuri extrem de mici | Se mai vinde aur și pietre prețioase confiscate

O nouă licitaţie ANAF: Lista maşinilor ce pornesc de la preţuri extrem de mici | Se mai vinde aur și pietre prețioase confiscate

Mai multe autoturisme sunt scoase la vânzare de ANAF, unele la prețuri foarte mici, prin intermediul licitațiilor organizate în toată țara.

O nouă licitaţie ANAF: Lista maşinilor ce pornesc de la preţuri extrem de mici | Se mai vinde aur și pietre prețioase confiscate
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2022   •   19:13

Instituția scoate la licitație un Citroen Berlingo N1 model 1,9 D culoare alb, caroserie: FURGON, 3 uși, 2 locuri, an fabricație: 2001. Prețul de pornire al licitației este de 5.495 lei. Licitația are loc pe 25 noiembrie în orașul Cugir.

Autoturism marca Mercedes-Benz culoare albastru, caroserie: Berlină, 5 locuri, an fabricație: 2002, combustibil: diesel, putere: 125 KW, Capacitate cilindrică: 2685 CMC. Prețul de pornire al licitației este de 3.861 lei. Licitația are loc pe 25 noiembrie tot în orașul Cugir.

Autoturism marca Skoda model Octavia, caroserie: COMBI, an fabricație: 2003. Prețul de pornire al licitației este de 7.562 lei. Licitația are loc pe 7 decembrie în orașul Aiud.

ANAF scoate la licitaţie şi obiecte din metale sau pietre preţioase

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în perioada imediat următoare, licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi/sau pietre preţioase care au un preţ cumulat de pornire a licitaţiilor de aproape două milioane de lei, a anunţat instituţia.

Pentru licitaţiile care se vor organiza în Bucureşti, la sediul ANAF, în data de 23 noiembrie 2022, preţul total de pornire a licitaţiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint şi pietre preţioase este de peste 1,5 milioane de lei.

Astfel de acţiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitaţie publică vor avea loc şi în Braşov.

În 16 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri din localitatea Braşov se va organiza licitaţie pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 65.078,22 lei şi un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 326.647,03 lei.
 

×
Subiecte în articol: ANAF licitatie masini
Parteneri
DJ Lalla este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia!
x close