Antena 3 CNN Actualitate Analiza psihologului criminalist Tudorel Butoi despre bărbatul care le-a răpit pe fetițele din Brașov: ”Este frustrat și complexat”

Analiza psihologului criminalist Tudorel Butoi despre bărbatul care le-a răpit pe fetițele din Brașov: ”Este frustrat și complexat”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a făcut, în direct la Antena 3 CNN, analiza bărbatului de 42 de ani care le-a răpit pe cele două fetițe din Brașov.

de Andreea Ştefan    |    13 Noi 2022   •   14:47

”Deocamdată lucrurile se rostogolesc într-un mediu destul de imprecis, cu surse de informație destul de ambigue și pe terenul acesta al minorului și minoratului abuzat sexual. Vom vedea, o să mai trebuiască să curgă date pentru a putea preciza lucruri, dar deocamdată avem de-a face cu un suspect rezonabil care a mai fost condamnat pentru viol.

Din punctul meu de vedere, ca psiholog, aceste tari porniri instinctuale care există la personalități de genul acesta, cu caracter negativ, sunt foarte greu de recuperat, dacă nu chiar imposibil. Deci pentru mine este o sursă de mare pericol să ai în jurul unor minore indivizi care au fost condamnați pentru viol.

(...) Fetele trebuiesc asistate pe tot acest parcurs de un psiholog cu specializarea în expertiza minorului. Sunt lucruri extrem de interesante, surprinzătoare, unele aiurea și că ar fi violat-o pe fata cea mare de 4 ori. Toate victimele vorbesc despre faptul că sunt semi impotenți. Ăștia sunt niște indivizi frustrați și complexați. Tocmai de aia și fac lucrurile acestea pentru a putea să își demonstreze, fie și că domină victima.

Mă interesează unde mergea el cu fetele. Ipotezele merg în zona lor până la fabulos, pentru că un astfel de individ cu un astfel de comportament, cu asemenea disfuncții, putea să le ducă exact cum era anticipat, să le dea și altor bărbați, să le bage în rețea de prostituție pedofilă sau să le taie și să le facă organe”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close