x close

Anca Florea, manager interimar la Circul Metropolitan Bucureşti

de A.M.P    |    19 Feb 2020   •   14:55
Anca Florea, manager interimar la Circul Metropolitan Bucureşti 482

Consilierul municipal Anca Florea a fost numită manager interimar al Circului Metropolitan Bucureşti, a anunțat primarul general, Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe Facebook.

”Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cat mai multe spectacole de calitate! Cu o vasta experienta jurnalistica, cunoscuta voce de radio si realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat si o serie de posturi cu atributii in management si comunicare, atat in Radiodifuziunea Romana cat si in cadrul Ministerului Culturii.

A fost realizatoare de emisiuni la Radio Romania Actualitati, Redactor-Sef Stiri la TVR International, membru CA la Radiodifuziunea Romana etc.

A publicat trei volume - 'Inapoi, in Basarabia', Editura Cartea Romaneasca - 1994, 'Pastrati Romania intreaga' - Editura Viitorul românesc - 1996, 'Perechea mea din cer' editura Tofan Group - 1998. A castigat premii precum 'Premiul National de Umor George Toparceanu', acordat de Asociatia Nationala a Umoristilor - 1996, Galaxia Radio/SRR si Premiul 'Pamfil Seicaru' acordat de Societatea Ziaristilor Romani - 1994.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati