Anchetă pentru poliţiştii care s-au fotografiat cu Adrian Minune la cheful ilicit

de Georgiana Adam    |    01 Noi 2020   •   20:40
Anchetă pentru poliţiştii care s-au fotografiat cu Adrian Minune la cheful ilicit Andrei Velcu (Uraganul)/Facebook

Poliţiştii şi jandarmii au spart un chef monstru care avea loc într-un penthouse din Capitală, după care s-au pozat cu vedetele care erau acolo. Vorbim despre Adrian Minune şi un alt bărbat, zis Tzanca Uraganul. Poliţia Capitalei şi Jandarmeria Bucureşti fac acum verificări în cazul celor doi poliţişti şi a jandarmului care s-au pozat cu cei doi cântăreţi de manele.

La petrecere nu s-a respectat niciun fel de regulă.

În total, 11 invitați au fost identificați de polițiști și sancționați cu amenzi în valoare totală de peste 38.000 de lei.

Jandarmeria Bucureşti a făcut precizări despre petrecerea care a avut loc în Sectorul 6, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie.

"În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii", a arătat Jandarmeria Bucureşti.

x close