Antena 3 CNN Actualitate Anchetă explozivă. Daniel Constantin, șmen imobiliar scandalos

Anchetă explozivă. Daniel Constantin, șmen imobiliar scandalos

De la nivelul său de înalt co-președinte al ALDE, prim-vicepreședinte al Pro România, ministru, deputat și acum membru al anticoruptului PNL, Daniel Constantin a patentat o afacere în tipar samsar. Fără bani în cont acesta găsește rețeta pentru a cumpăra un apartament de sute de mii de euro pe care îl și vinde în câteva zile, rămânând să locuiască însă gratis timp de doi ani.

Anchetă explozivă. Daniel Constantin, șmen imobiliar scandalos
de Gabriel Dano    |    20 Noi 2020   •   23:16

Beneficiul de peste 50.000 de euro nu avea să fie trecut niciodată în declarația de avere. Cu toate acestea, DNA și ANI nu găsesc că acesta ar fi un folos necuvenit, iar Ludovic Orban îi răsplătește contribuția la căderea Guvernului PSD și instalarea celui pe care îl conduce, participând personal la lansarea sa în campania pentru încă un mandat cu imunitate.

Povestea se înfiripează rapid și se consumă și mai rapid în 2015. Pe atunci austera declarație de avere a deputatului PNL de azi nu consemna nimic la capitolul conturi: zero! Locul este generos umplut de achiziția de lux la capitolul bunuri cumpărate și apoi înstrăinate. Valorea: 1.136.770 de lei.

Imobilul apărut din neant în documentele oficiale ale demnitarului era unul de lux aflat într-un complex cu pretenții din zona Arcul de Triumf: 4 camere, o garderobă și două terase. În total, 182 mp.

Misterul a fost dezlegat, vineri seară, în emisiunea Exces de putere, moderată de Oana Zamfir și Adrian Ursu:

 

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin Exces de putere
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close