Antena 3 CNN Actualitate Anchetă după petrecerea vedetelor la mare, la care se zvonește că Andreea Esca s-a infectat Covid-19

Anchetă după petrecerea vedetelor la mare, la care se zvonește că Andreea Esca s-a infectat Covid-19

Poliția din Constanța anunță că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc la mare, acum două săptămâni. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV, printre care și prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Anchetă după petrecerea vedetelor la mare, la care se zvonește că Andreea Esca s-a infectat Covid-19
Sursa foto: Instagram Sânziana Negru
de Cristina Tudorache    |    13 Iul 2020   •   18:00

Anchetatorii fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui resort de lux din stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete, fără respectarea distanțării sociale. IPJ Constanța anunță că evenimentul a avut loc în aer liber acum două săptămâni, în perioada 26-27 iunie.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Înainte de eveniment, polițiști din stațiunea Olimp le-au cerut organizatorilor să respecte măsurile de igienă și distanțarea socială. Totodată, în urma verificărilor, forțele de ordine au constatat că personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare, ce urma să fie folosit.

Din imaginile postate pe internet de stilista Adina Buzatu, care a fost invitată la eveniment, se observă că distanțarea fizică nu a fost respectată, iar măsurile sanitare au fost ignorate inclusiv de cei care serveau mâncarea și băutura, care nu au păstrat măștile și mănușile pe toată durata evenimentului. 

Se zvonește că această petrecere ar fi sursa infectărilor din PRO TV

La lansarea resortului din stațiunea Olimp au participat și echipe de filmare ale trustului PRO TV care au înregistrat interviuri, ce au fost difuzate în emisiunea lui Cătălin Măruță. La petrecere au participat și Andreea Esca, alături de fiica ei Alexia Eram, dar și stilista Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Delia (care a susținut un concert), precum și mai multe influenceriţe, printre care Sânziana Negru, Ioana Grama, Sânziana Iacob.

Anchetă după petrecerea vedetelor la mare, la care se zvonește că Andreea Esca a contactat Covid-19

Andreea Esca ar fi infectată cu Covid-19

În spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Esca s-ar fi infectat cu Covid-19, accentuate de faptul că prezentatoarea a fost înlocuită la pupitrul știrilor de Oana Andoni, încă de vineri seara.

Tot vineri, PRO TV a transmis o notificare prin care anunță că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus fără a le preciza însă numele. În materialul video difuzat în emisiunea La Măruță, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au precizat polițiștii constănțeni.
 

×
Subiecte în articol: petrecere vedete
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close