Antena 3 CNN Actualitate Anchetă exclusivă! Documente şi înregistrări legate de o tânără răpită în Caracal, care a fost dusă la prostituţie în Italia

Anchetă exclusivă! Documente şi înregistrări legate de o tânără răpită în Caracal, care a fost dusă la prostituţie în Italia

Anchetă exclusivă! Documente şi înregistrări legate de o tânără răpită în Caracal, care a fost dusă la prostituţie în Italia
Sursa foto: foto- Pexels
13 Oct 2019   •   23:40

Apar noi dezvăluiri din ancheta de la Carcal. Au fost găsite noi fragmente osoase. Rămăşiţele au fost găsite în aceeaşi lizieră în care Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat trupul Luizei. Oasele au fost găsite în urma unui apel de ieri la 112. Nu se ştie momentan dacă noile fragmente osoase sunt umane. 

Probele descoperite de anchetatorii DIICOT vor fi analizate de către specialiştii Institutului de Medicină Legală. Săptămâna viitoare, Gheorghe Dincă, principalul suspect, va merge din nou în faţa anchetatorilor care îi fac acum analiza psihiatrică pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis crimele. 

Din lizieră anchetatorii au ridicat în august zeci de oase, care s-au dovedit a fi ale unei adolescente cu vârsta între 14 şi 19 ani. Mâine se împlinesc şase luni de la dispariţia Luizei Melencu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă în luna aprilie. 

Cazul Caracal stârneşte noi controverse, după ce mama Luizei a spus că fiica ei ar fi fost vândută traficanţilor şi scoasă ilegal din ţară. Monica Melencu a invocat chiar faptul că chiar ea a trecut-o de mai multe ori peste graniţă ilegal pe Luiza, la vamă plătind zeci de euro. 

Ba mai mult a apărut un martor care susţine că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. "Era pe strada unde se făcea prostituţie". Martora a descris inclusiv cum era îmbrăcată fata de 18 ani. Avea un palton negru şi pantofi negri cu toc în picioare. Era izolată de celelalte fete. Era singură pe strada respectivă. Martora a vorbit cu soţul ei care a recunoscut-o şi el imediat. 

Umilită, bătută, traficată şi vândută pe 2.000 de euro de cel care urma să-i devină soţ. Este povestea tristă a unei fete din Caracal ce a ajuns să practice prostituţia pe străile Italiei. Traumele prin care a trecut au adus-o de două ori în pragul morţii. A luat pastile şi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Nu putea vorbi cu nimeni despre calvarul prin care trăia. Călăii săi vor şi judecaţi pentru trafic de persoane şi grup infracţional. 

Totul a început în urmă cu cinci ani, când o tânără s-a îndrăgostit de un tânăr, Sorin Claudiu Alexandru. Au început o relaţie, iar după câteva luni fata s-a mutat în casa băiatului. El i-a propus să meargă împreună în Italia să muncească. Ajunşi acolo, s-au cazat la verişoara acestuia, la Milano. După două săptămâni, Sorin i-a dat o veste cutremurătoare. Nu i-a găsit loc de muncă şi va trebui să iasă în stradă să se prostitueze. Oana a refuzat şi asupra ei a căzut o avalanşă de pumni şi picioare. 

Aşa a început cea mai neagră perioadă din viaţa ei. Le-a povestit procurorilor DIICOT în 2016 că producea sute de euro pe săptămâna, bani ce rămâneau la concubin. După câteva luni s-au întors în ţară şi proxenetul i-a dat drumul, fără să-i spună că o vânduse unui alt traficant din Caracal. Aşa a ajuns să fie răpită din faţa unui supermarket din Caracal şi întoarsă pe străzile din Italia. Noul proxenet, Rubinică din Caracal, pe numele său real Păcurar Rubin Ion, a dus-o la Milano. Lucra împreună cu concubina lui Rubinică, care avea şi rol de supraveghetoare asupra tinerei. 

După ce a reuşit să strângă cei 2.000 de euro plătiţi pentru ea, Rubinică i-a dat drumul fetei. Oana nu a avut curaj să vorbească despre ce s-a întâmplat. Plângea mereu şi depresia o adusese de două ori în pragul sinuciderii. Şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit cu autorităţile. Când au aflat traficanţii că DIICOT era cu ochii pe ei, au început să se pună de acord în privinţa declaraţiilor. 

Convorbirea dintre traficanţi:

Radu Romus: Păi şi de ce n-ai venit, i-auzi aştia, să staţi şi voi de vorbă să vedeţi cum faceţi?

Alexandru Sorin Claudiu: N-auzi, mâncaţi-aş, faza e că n-am voie... m-a rupt, să moară familia mea de nu de ce mi s-a zis acolo, de nu m-a nenorocit!

Radu Romus: E?

Alexandru Sorin Claudiu: N-am voie să iau legătura cu nicio parte

Radu Romus: Păi lasă, mă! Tu te luai după ei, dă-i... să bată! Bine, nu mai vorbi pă ăsta... dacă e, vino la Caracal să staţi de vorbă sau unde să facem.. vin ăştia acolo?

Alexandru Sorin Claudiu: Păi să vină, să vină finu-tău, să vină Ionuţ

Radu Romus: Î?

Alexandru Sorin Claudiu: Ionuţ, am înţeles că...

Radu Romus: Ionuţ cu Alin şi cu Antonio. 

Alexandru Sorin Claudiu: Ionuţ cu Alin şi cu Antonio?

Radu Romus: Da! Păi nu ştii că ăştia au fost şi ei p-acoloşa ieri?

Alexandru Sorin Claudiu: Îhîm. 

Radu Romus: Hai că te sun şi când vine acolo, da? Astăzi până deseară, mâine e la tine. Ă? 

Alexandru Sorin Claudiu: Bine. 

Radu Romus: Bine, Balenă, hai...

Alexandru Sorin Claudiu: hai pa!

×
Subiecte în articol: ancheta documente inregistrari Caracal
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close