Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în cazul Carmen Cîciu. Un fost angajat acuză firma la care lucra femeia (VIDEO)

Anchetă în cazul Carmen Cîciu. Un fost angajat acuză firma la care lucra femeia (VIDEO)

Anchetă în cazul Carmen Cîciu. Un fost angajat acuză firma la care lucra femeia (VIDEO)
14 Mar 2010   •   20:00

Anchetă complexă după moartea lui Carmen Cîciu, femeia care a ajuns în comă la spital de la locul de muncă. Inspectoratul de muncă, Parchetul şi chiar firma la care lucra vor face cercetări. Rudele femeii sunt revoltate că au aflat de deces din presă şi nu de la medici. Până acum nu se ştie dacă femeia a murit din cauza suprasolicitării de la locul de muncă.

Femeia era internată de mai multe zile la Spitalul Universitar din Bucureşti. Ajunsese aici în comă, după ce i se făcuse rău la locul de muncă.

Un telespectator al Antenei 3 acuză munca solicitantă la care era supus pe când lucra la aceeaşi firmă.

"Eu am lucrat la aceeaşi firmă ca programator cu mai mult timp în urmă timp de 6 luni. Se stătea cu orele peste program, neplătit. Bătaie de joc. Se muncea pe rupte. (...) Cei care lucrau de dimineaţă veneau de la 9.30 şi la 8 seara erau încă în firmă. (...) Stresul este continuu, trebuie sa dai randament la toate şi dacă greşeşti cumva eşti tras imediat la răspundere", a scris telespectatorul.

Reprezentanţii firmei neagă, însă, acest lucru. Ei recunosc, totuşi, că tânăra făcea ore suplimentare, dar spun că acest lucru se întâmpla foarte rar.

Atât procurorii, cât şi inspectorii de la Inspecţia Teritorial de Muncă au declanşat anchete în acest caz.

Ramona Câciu era de câteva zile ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.



Antena 3




×
Subiecte în articol: ancheta firma coma medici
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close