Antena 3 CNN Actualitate Ancheta în cazul celor doi soţi ucişi la Sighişoara continuă. Vezi aici ce au descoperit anchetatorii

Ancheta în cazul celor doi soţi ucişi la Sighişoara continuă. Vezi aici ce au descoperit anchetatorii

Ancheta în cazul celor doi soţi ucişi la Sighişoara continuă. Vezi aici ce au descoperit anchetatorii
Sursa foto: Foto: gunslot.com
29 Apr 2012   •   20:26

Continuă ancheta în cazul celor doi soţi ucişi la Sighişoara - un fost pastor baptist şi soţia lui. Încet-încet, anchetatorii reconstituie filmul evenimentelor. Ştiu acum că au de-a face nu cu unul, ci cu mai mulţi ucigaşi. Cel mai probabil, hoţi care voiau să-i lase fără banii strânşi pentru renovarea casei. N-au reuşit însă să-i identifice pe făptaşi, indivizi periculoşi, care sunt încă în libertate.

Casa celor doi soţi a fost periată centimetru cu centimetru de criminalişti. S-au recoltat probe şi s-au căutat indicii despre identitatea ucigaşilor.

Ipoteza unui jaf care a mers prost se profilează tot mai puternic. Fostul pastor baptist şi soţia sa ar fi dat nas în nas cu hoţii, care s-ar fi speriat şi i-ar fi ucis.

O altă pistă importantă a anchetatorilor: mai multe spargeri au fost date în aceeaşi zonă recent.

Pentru una dintre fiicele victimelor, însă, explicaţii nu există.

Pe corpurile celor doi bătrâni au fost găsite urme de violenţă, iar medicii legişti au stabilit că au fost omorâţi în bătaie. Anchetatorii sunt siguri că nu poate fi vorba despre un singur făptaş. Când, şi dacă vor fi găsiţi, suspecţii riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare.


×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close