Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în cazul unui bărbat costumat în Moș Nicolae, care a terorizat și lovit un copil (VIDEO)

Anchetă în cazul unui bărbat costumat în Moș Nicolae, care a terorizat și lovit un copil (VIDEO)

Anchetă în cazul unui bărbat costumat în Moș Nicolae, care a terorizat și lovit un copil (VIDEO)
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Dec 2017   •   13:28

Anchetă de urgenţă în Bistriţa după apariţia unor imagini în care un copil este terorizat de un bărbat deghizat în Moş Nicolae. 

Bărbatul costumat şi înarmat cu o bâtă îl umileşte pe copil. Flutură bâta de mai multe ori şi chiar îl loveşte şi îl împunge pe copil, iar adulţii din încăpere, printre care și mama copilului, par amuzaţi de reacţia celui mic care era de-a dreptul îngrozit. În tot acest timp, copilul este foarte speriat, plânge şi cere să fie iertat.

Imaginile au intrat în posesia inspectorilor de la Protecţia Copilului Bistriţa care au declanşat o anchetă amplă. Tatăl copilului, care locuiește în Constanța, a văzut imaginile de la mama acestuia și a hotărât să acționeze. 

"Ca urmare a imaginilor video apărute astăzi în presă, polițiștii din Bistrița s-au autosesizat. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au demarat cercetări în cazul unui dosar penal pentru săvârșirea de rele tratamente. Au ost identificate, de asemenea, persoanele implicate. Este vorba despre o femeie de 31 de ani și de un bărbat de 40 de ani din Bistrița. Polițiștii au solicitat ajutorul Protecției Copilului pentru acordarea de asistență psihologică minorului. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în cadrul dosarului de care povesteam și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Vorbim despre o infracțiune care este prevăzută cu pedeapsa închisorii între 3 și 7 ani", a declarat Crina Maria Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița.

×
Subiecte în articol: bata Mos Nicolae Bistriţa ancheta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close