Antena 3 CNN Actualitate Anchetă în Parlament privind achiziţiile pe timp de pandemie. Ce riscă Ludovic Orban

Anchetă în Parlament privind achiziţiile pe timp de pandemie. Ce riscă Ludovic Orban

Parlamentarii încep investigațiile în cazul achizițiilor făcute de Guvern în perioada stării de urgență. Aleșii din Comisia de anchetă vor cere în primă fază documentele și vor începe și audierile. Scandalul achizițiilor făcute de Unifarm a explodat în Parlament.

Anchetă în Parlament privind achiziţiile pe timp de pandemie. Ce riscă Ludovic Orban
Sursa foto: Hepta
07 Iul 2020   •   08:34

Primii vor da explicații reprezentanții Ministerului Sănătății și cei ai Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate, dar în fața comisiei este foarte posibil să ajungă și membri ai Guvernului.

Ieri, scandalul achizițiilor făcute de Unifarm a explodat în Parlament, iar Ludovic Orban a trebuit să răspundă acuzațiilor extrem de grave venite din partea opoziției, acuzații legate de intervențiile prin intermediul cărora nu s-au reziliat contractele măștilor de o calitate proastă.

PSD: În faţa şpăgii Unifarm, Orban face şpagatul: vrea să-şi şteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne şomer! 

”Azi, în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu și o nesimțire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el și partidul său. Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziții din pandemie!

Unifarm a secretizat toate contractele de achiziții din pandemie!

Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în țară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava - bugetar de-o viață. Sau economistericul de serviciu Cîțu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu prețul desființării unei întregi direcții din Ministerul de Finanțe. Presa a publicat cum firma șefului consilierilor PNL din Iași a câștigat 17 (!!!) contracte pentru furnizare de măști către primării. Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal.

PSD: Nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în fața comisiei de anchetă

De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în fața comisiei de anchetă PANDE-MITA și-l vom trimite în șomaj prin moțiunea de cenzură. Fiindcă în epoca COVID-19, Orban&Co au devenit VIDOCRAȚIA care sufocă România”, transmite PSD.

×
Subiecte în articol: ancheta guvern
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close