Antena 3 CNN Actualitate Zeci de jandarmi au dat o petrecere în fața sediului Jandarmeriei. Au ignorat măsurile de protecție pe care ni le impun zilnic

Zeci de jandarmi au dat o petrecere în fața sediului Jandarmeriei. Au ignorat măsurile de protecție pe care ni le impun zilnic

Mai mulţi jandarmi braşoveni au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui şef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID.

Zeci de jandarmi au dat o petrecere în fața sediului Jandarmeriei. Au ignorat măsurile de protecție pe care ni le impun zilnic
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   15:05

În plină pandemie, jandarmii din Brașov organizează petreceri chiar în fața unității. Pe 28 februarie, angajații Grupării Mobile de Jandarmi Burebista, din Brașov, au organizat o petrecere de pensionare pentru unul dintre colegii care urma să treacă în rezervă.

Jandarmii i-au făcut o surpriză, l-au așteptat cu confetti, șampanie și muzică pusă chiar din autospecialele unității.

Pe filmare se poate vedea că nimeni nu poartă mască, nu există distanțare socială, iar jandarmii îl iau în brațe și îl pupă pe colegul care a ieșit la pensie.

Verificări la Jandarmeria Braşov după petrecere

O comisie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov face cercetări în acest caz.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că a fost stabilită o comisie la nivelul unităţii pentru a stabili dacă s-au respectat normele de protecţie şi dacă nu, ce măsuri se impun în acest caz.

”Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, vă comunicăm faptul că am luat cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieşirea din misiune efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov.

Sancţiunile vor fi aplicate în funcţie de vinovăţia fiecărui participant. Aproximativ 35 de persoane au fost prezente la manifestare.

×
Subiecte în articol: jandarmi Brașov petrecere
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close