Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la o şcoală din Buzău, după ce o fetiţă de 10 ani a căzut într-o toaletă

Anchetă la o şcoală din Buzău, după ce o fetiţă de 10 ani a căzut într-o toaletă

Anchetă la o şcoală din Buzău, după ce o fetiţă de 10 ani a căzut într-o toaletă
07 Oct 2009   •   22:34


Autorităţile au pornit o anchetă la o şcoală din Buzău, după ce o fetiţă în vârstă de 10 ani a căzut într-o toaletă a instituţiei de învăţământ. Părinţii acuză conducerea şcolii de neglijenţă, pentru că podeaua toaletei s-a rupt dintr-o dată, iar fetiţa s-a rănit destul de rău la picioare.

Fetiţa a ajuns acasă la sfârşitul săptămânii trecute desculţă şi cu julituri pe picioare. I-a spus mamei că a căzut în toaleta şcolii, după ce s-a rupt podeaua sub ea. Învăţătoarea a trimis-o să se spele, după care i-a spus să plece acasă.

Învăţătoarea fetiţei şi profesoara de franceză, care era la oră în momentul incidentului, nu au fost de găsit. Directoarea şcolii spune că a aflat despre incident abia după câteva ore. La fel şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Elevii şcolii se plâng că toaleta respectivă este într-adevăr într-o stare jalnică şi au avut de mai multe ori probleme asemănătoare.

O comisie de inspectori va face o anchetă la şcoală şi se vor lua măsuri împotriva cadrelor didactice, dacă vor fi găsite vinovate.

Părinţii fetei au început deja formalităţile de mutare a fetei la o altă şcoală.

Antena 3


×
Subiecte în articol: ancheta Buzau şcoală toaleta eleva podea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close