Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la o şcoală din Rădăuţi, după ce un elev a fost bătut de doi colegi

Anchetă la o şcoală din Rădăuţi, după ce un elev a fost bătut de doi colegi

Anchetă la o şcoală din Rădăuţi, după ce un elev a fost bătut de doi colegi
Sursa foto: Foto: flickr.com
20 Oct 2012   •   16:41

Un elev de clasa a IV-a de la o şcoală din Rădăuţi a fost lovit de doi colegi, unul de clasa a III-a şi altul de clasa a VII-a, în timpul pauzelor, conducerea unităţii de învăţământ făcând verificări pentru a stabili împrejurările în care s-au produs incidentele, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Laura Hacman, conducerea Şcolii generale nr. 2 din Rădăuţi a transmis, sâmbătă, instituţiei o informare în care se menţionează că un elev de clasa a IV-a de la unitatea de învăţământ a fost lovit, miercuri, de un coleg de clasa a III-a, iar joi de altul din clasa a VII-a, în timpul unei pauze.
   
În urma incidentelor, vineri, copilul a fost dus de mama lui la medicul de familie care a recomandat ca acesta să fie consultat la Spitalul Judeţean Suceava, conform sursei citate. Copilul nu a necesitat internarea, iar în prezent starea lui este bună.
   
Conducerea şcolii, care face verificări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-au produs incidentele, a spus că a solicitat cadrelor didactice din unitatea de învăţământ să supravegheze mai atent elevii în timpul pauzelor pentru a preveni un comportament violent în rândul acestora.
   
Laura Hacman a precizat că acest caz va fi analizat în consiliul profesoral al şcolii de unde provin cei trei elevi, părinţii acestora fiind chemaţi la şcoală pentru a se discuta situaţia creată.

×
Subiecte în articol: ancheta Radauti elev incident conducere
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close